Tarieven

De tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2024. Ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

Deze toeslag is per gezinssituatie verschillend. Bereken hier de hoogte van uw kinderopvangtoeslag. Het totaalbedrag voor 1 jaar kinderopvang wordt over een heel jaar berekend en in 12-maandelijkse bedragen gefactureerd. U dient de factuur vooruit te betalen aan Kindercentrum Pluizenbolletje.


Pluizenbolletje gaat de volgende uurtarieven voor de vaste dagen per 1-1-2024 hanteren( prijzen zijn inclusief luiers, babyvoeding, vers fruit ’s  ’s ochtends, warme maaltijd tussen de middag, een broodmaaltijd aan het eind van de dag, uitstapjes, verjaardags- en Sinterklaascadeau):

                    Dagopvang ( 0-4 jaar )

Buitenschoolse opvang ( 4-12 jaar )

                     €11,50 €10,50
                 


Extra opvang

  • De extra dag dient u minimaal 2 weken van tevoren via email info@pluizenbolletje.nl aan te vragen . Als de groep op de gewenste extra dag vol zit, dan is de extra dag helaas niet mogelijk.
  • Het uurtarief van de extra opvang is voor de buitenschool €10,50 en voor de kinderdagverblijf €11,50.

De tarieven worden ieder jaar aangepast. Jaarlijks informeert Kindercentrum Pluizenbolletje alle ouders die een kindplaats bij ons afnemen, medio november, schriftelijk over prijswijzigingen voor het volgende jaar. U heeft dan voldoende tijd om de Belastingdienst en andere instanties hierover te informeren.